Tuesday, February 1, 2011

Sudahlah Sayang


Semalam kita bertengkar Hanya kerna cerita lama Tapi hari ini kau mula sedar bahwa ku dulu bukan aku yg kini bersamamu.. Dan kau lafazkan rasa sesal, Lantas menitiskan air mata. Sayang, sudahlah Lupakan saja semua

Oh sudahlah sayang, Sudah jangan menangis, Cuba lihat pada keindahan pelangi Dan kenangkan segala memori kita berdua

Oh sudahlah sayang, Sudah jangan menangis Kerna aku selalu hanya untukmu Dan aku janji, aku takkan pernah tinggalkanmu





I can't promise but at this moment, i wont leave you!

Best giler lagu nie, suara dia pun best, macam suara i pula, hahaha... Jk.. To be honest with you, dari semalam i dengar lagu nie je, lirik pun dah hafal.. diulang sekali lagi, dah HAFAL!

Owh ya, nama lagu nie Sudahlah Sayang (Syeera Sanders)..



* Thanks a lot 2 Mista Safwan (my bff) , really lurve her voice.. Orang Brunei pula tue rupanya..*


** Doakan keselamatan pelajar2 yang sedang study kat Mesir (cairo, alex, mansoura, etc).. Ramai bakal tenaga mahir kita ada kat sana.. Hopefully mereka semua berada dalam keadaan yang selamat, terhindar daripada menjadi mangsa rusuhan.. Amin.. **



The END~

No comments: