Tuesday, April 6, 2010

Happy Birthday To MYSELF!


18 tahun, dah cukup matang kan? Dah cukup untuk memahami kehendak hidup di dunia dan dah cukup arif untuk memastikan bekalan untuk dibawa ke akhirat mencukupi.. Ada tak yang berkongsi hari ulangtahun kelahiran dengan saya? Happy Birthday juga buat kamu!

Buat pengetahuan korang semua, cik penulis blog dilahirkan pada 6 April 1992, bersamaan 2 syawal 1413, bertempat di Hospital Duchess Of Kent, Sandakan. Hehe.. saja je nak bagitahu korang.. :p

lupa nak bagitahu, takde birthday celebration hari nie..
~ my dad pi kursus..
~ kawan2 terbaik kat PLKN..
~ Makcik wawa sedang bertapa kat rumah, tak dibenarkan keluar.. T.T
~ kawan2 yang lain? ouh, mereka sedang bersuka-ria kat rumah or kat mana-mana saja..

so, kesimpulannya, den akan duduk rumah je la sorang2 hari nie... oppps! Lupa nak bagitahu, duduk sorang2 kat rumah sambil berharap my cousin cepat-cepat datang rumah, x la den lonely sangat hari nie..


Kesimpulan kedua, sekali lagi takde hadiah untuk birthday kali nie, huhu.. T.T
Takpe, walaupun takde hadiah, den nak tengokkan korang juga wish list untuk birthday den..

~ DSLR Camera.. x kisah brand apa, if dapat Nikon/Sony best juga.. :p
~ Lappy.. :)
~ New Hp.. *eh, yang nie tak jadi la, hp N70 den tue masih ok lagi..*
~ encik BB.. T.T



dan DOMOKUN!!


kesimpulan buat kali ketiga, Happy Birthday to myself!! :)

Buat insan-insan yang baik hati hantar birthday wishes kat fb, tagged, ym, and msg kt no digi den, thank u so much! Den sayang korang semua!! :)

ok, entry TAMAT.

5 comments:

Eqah Zaque Billetdoux said...

hepi bithday.
leh lah wat kad pengenalan baru ne
kui2

ZiE FAUZi said...

selamat hari jadi,semoga panjang umur dan di murahkan rezeki..

fie92 said...

eqah: thx! tue yg tak sabar nk tunggu tue~~ :)

zie fauzi: amin.. thx! :)

Nadhirah said...

happy birthday!
nak wish ag.kekeke~~

fie92 said...

wish byk kali pun xpe~ hehe..thx diera~ :)