Friday, May 7, 2010

ღ♥ DOMOKUN ♥ღ


Syukur alhamdulillah, akhirnya domokun yang diimpikan telah menjadi milikku! Hehe.. Dah lebih sebulan owh den mencari patung nie, tak jumpa-jumpa.. Nasib baik den ada kawan yang baik hati hadiahkan encik DOMOKUN nie sebagai hadiah birthday den.. *plastic bag kelihatan kurang sempurna, ye la kan, kawan den letak dalam poket seluar dia, dah tentu la jadi camtue*



Semakin lama den tengok, semakin bertambah minat den dengan patung nie.. Kenapa den minat? Huhu.. Entah la.. Maybe sebab terpengaruh kot.. Ramai blogger yang sibuk mencari patung nie, so den pun secara tidak langsung merasakan patung nie istimewa sangat..



Kalau korang rajin, korang teka la yang mana 1 insan dalam gambar nie yang hadiahkan den encik domokun tue... haha.. toksah teka la, den tak akan bagi hadiah juga if tekaan korang betul.. :p

Me: huhu.. bgi 1 topic yg senang, xda kaitan ttg cnta n emo.. den nk update blog tpi xda idea..

Dia: okeyy.. topiknyerr bile kita leh jumpa,,domokun sudah rindu mau jumpa tuan dia ni wakakakakakakakaka XD

Haha.. domokun dah rindu nak jumpa tuannya ke atau hang yang dah malas jaga domokun i? muahahaha.. Keji.. tue pun nak mengEMO.. :p

Thanks banyak2 untuk encik DOMOKUN tue!!

erm.. next week kena mendaftar pula.. adeh.. malasnya nak belajar!! T.T

tak tahu dah merepek apa.. ok, ENTRY TAMAT.

4 comments:

TMUkmkd said...

nom nom nom

ko pun minat domo. sama la macam member aku sorang neh. haha

fie92 said...

haha.. domokun cute giler, sebab tue ramai org minat patung tue~~

Adjla Hafizin said...

comelnye domo. suke suke!

fie92 said...

hehe.. sy pun suke! :p