Wednesday, September 15, 2010

Rombongan Raya Yang Hampir Tak Jadi


Salam Syawal.. Seperti tahun lepas, rombongan raya turut diadakan pada tahun nie (eh, apsal ayat skema sangat nie? fuhh.. sila menjadi diri anda semula!).. Rombongan seramai 18 orang (tak lah ramai sangat) telah berjaya menjajah 9 buah rumah (last year 11 buah rumah)..



Nie keja safwan.. Dalam banyak2 gambar yang dia ambik, gambar nie & 3-4 gambar je berjaya diselamatkan; gambar yang lain kabur, hehe.. saf, sorry.. :)



Kereta yang berjaya membuatkan 3 orang penumpang membuka pekung di dada.. haha..

*situasi: encik zakwan dengan yakin membawa keta dengan kelajuan yang 3/4 laju (haha.. ada ke??) menuju ke rumah Cikgu Abdullah.. Tiba-tiba sebuah kereta berada dihadapan kami (kira2 50m kot, entah la, i bukan pelari or tukang ukur jalan). Encik zakwan pun dengan gelabahnya memperlahankan pemanduannya (weiiiii... citer stop sampai sini, den x pandai la nak citer balik kat korang, kesimpulannya kami nyaris-nyaris terlanggar dengan keta pakcik yang tak tahu peraturan d jalan raya tue)*

effy: Nasib baik sempat mengelak tadi.. Aku belum kahwin lagi nie!
erlyn: Nak kahwin apanya, bf pun belum ada lagi!
me: *me too, me too!!* -cakap dalam hati je la, haha..-
siau chui: at least i dah ada bf..
zakwan: *lupa dah apa pakcik sorang nie cakap*



safwan, gambar nie ok.. mark pun bersemangat je senyum dalam gambar nie, hehe..


encik safwan yang tiada angin tiada ribut pakai spec, ada degree pula tue.. huhu..



encik zakwan merangkap our beloved driver yang tak banyak songeh pada hari tersebut..

*actually den tak tahu nak merepek apa lagi nie, masih pening; dah lama tak dengar suara-suara yang agak tinggi volumenya, hahaha..*



kaum lelaki yang tak pernah ketandusan idea mengeluarkan aksi-aksi yang tak bleh blah; semua aksi dorang nak buat..



last but not least, terimalah gambar nie sebagai kenangan kita; bukan senang nak berkumpul ramai-ramai macam nie.. *emosi lebihhhh*

ok, idea nak merepek yilek, so, entry TAMAT.

2 comments:

Kyuubi_85 said...

hahaha.. meriahnya korang ye ? :)

fie92 said...

hehe.. x la meriah sgt, biasa2 je.. :)