Sunday, April 4, 2010

Cinta Tak Mengenal Usia


Cik penulis blog tengah geram nie! Kononnya nak share gambar-gambar yang den ambil ketika majlis perkahwinan cousin den, tapi usb pula menghilangkan diri, puas dah den cari, tapi tak jumpa-jumpa juga.. Takpe la, korang baca je la entry nie yek? hehe.. Sayang korang!

Title entry tue dah menjelaskan segala-galanya kan? Tapi kan, mungkin tak sama macam yang korang fikir.. erm.. Dorang pengantin muda.. :)



Fuhh~~
Bila cinta hati den nak menjelmakan diri nie? :p
dah, dah... Jangan nak berangan..

Ok, entry TAMAT

5 comments:

Mr Rulez said...

muda sgt ker diorg kawen..msti shuweet kan..suka tgk muda2 dah kawen..pastu ader bby plak..tringin..hehe

rashid said...

ekau ni...lek r...bercintan kat blog plak...huhu

fie92 said...

Mr Rulez: Sorg 19, sorg lgi 23, x ke muda tue? Haiz, lain mcm je bunyinya tue.. hehe.. ok, cepat2 la kahwin.. :p

Rashid: haha.. ok~~

nabila saat said...

tgh angau lah tuh!!!!

fie92 said...

nabila: psgn pengatin tue ke yg u mksudkn? hehe.. ye la tue kot.. lgpun dorg sma2 cntik n cute, so sebelum jadi apa2, lebih baik kahwin.. :)

eh, cik penulis blog pun tgh angau *tetiba*

masalahnya bf xde.. :p