Tuesday, January 11, 2011

Story Of My Life

Buat masa nie, tak banyak sangat nak dibebelkan, idea macam CHIPSMORE.. Rutin harian tetap sama, bezanya kuantiti latihan yang perlu disiapkan sentiasa BERTAMBAH.. Apa hang ingat nak STPM tak perlu kerja rumah? Alamatnya pisang berbuah dua kali la.. Haiz, kata-kata tue orang kata satu doa, jangan la dapat result teruk macam dulu lagi, huhu..

Guess what, saya dah makin suka dengan subjek SEJARAH! Giler wei, selama nie study untuk dapat markah tinggi je, tak pernah pun ada perasaan ingin tahu tentang kenapa dan mengapa peristiwa tue boleh jadi sejarah.. So, rutin harian saya dah bertambah, kena baca buku sejarah setiap hari (sebab kerja rumah sentiasa ada).. :)

Masa untuk tidur pun dah tak menentu, hari nie tido awal sebab hw boleh buat time subuh, esok tido lewat coz tahu set jam tepat 3.30 am, tetap bangun jam 4.20 am..

Online? haiz.. Tengok mood lorr.. Kadang-kadang online sampai my parents ugut nak sembunyi modem (eh, jangan larr, x dapat i update blog nanti), kadang-kadang tak online langsung (sebab hang buka facebook kat hp), dan kadang-kadang tue sanggup bangun tengah2 malam untuk online (motif? line Streamyx sangat laju)..

Haiz.. Tak sesuai sungguh tajuk tue, macam serius je, tapi hang tetap juga merepek.. Ok la, if ada perkara terbaik berlaku dalam hidup nie, saya update lagi.. :)





enjoy it!


entry TAMAT~