Friday, March 5, 2010

Tagged again by Miss Diera

Den tak la rajin sangat buat entry nie, tapi bila fikir takde idea nak buat entry untuk malam nie, maka, terhasil lah entry berikut.. *eh, apa yang den merepek nie? huhu..* actually dah lama nampak blogger lain buat, tapi tengok2 macam tue je la, tak terfikir pun ada orang tagged den *ok, ayat poyo di situ*, anw, thx a lot to miss diera.. :)


1. Adakah anda rasa HOT???
Tersangat HOT! eh, bukan i yang HOT yek, cuaca sekarang yang tersangat hot.. :P

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!



3.cerita pasal gambar
eh, nak citer juga ke? segan la! haha.. ok, i peminat citer bof tue.. :p

4.bila kali terakhir anda makan pizza?
2 months ago.. huhu..

5.lagu terakhir anda dengar?
Kimia by Melda Ahmad
~ kau seru akulah pelangi cintamu.. ~ lalalalalalala.. haha..

7.selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
-fitri
-bie
-kakak (sweet kn? hehe..)
-dila
-fie

8.tag lagi 8 org

1.cik alin
2.amie
3.kak zie
4.kak wani
5.cik amoi
6.kak anum
7.YOU
8.YOU

9.siapakah org no.1 kepada anda?
blogger yang mengambil berat tentang encik nuff saya.. hehe.. :p

10.katakan sesuatu mengenai org no.5
jangan selalu buka fb.. :p

11.no.3 ada hubungan dengan siapa?
encik dillah.. :)

12.bagaimana pula dengan no.4
orang sabah juga.. kenal sangat dengan adik dia.. :)

13.pesanan kepada orang no.6
suka dengar lagu kat blog sis.. :)

14.kata2 cinta untuk orang no.2
huhu... x boleh, nanti gf dia marah..

15.adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
ye, mereka sama coz mereka belum berjaya ditemui, muahaha.. :p

16.berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mengtag anda

* comel..
* pena dok sabah..
* tengah tunggu result SPM *huhu... takuttttttt~~*
* her dad tengah berkursus kat kk sekarang..
* pernah jadi pengawas kat sekolah.. *eh, betul ke nie diera?*

17.persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
makhluk ciptaan ALLAH SWT

18.perasaan anda wat tag ni?
berdebar-debar.. hahaha.. :p

19.adakah anda tau si razman itu sengal?
eh, x kenal la.. :p

20. a)GAY or b)LESS
Straight~~ mak bapa i x pernah ajar jadi les..

ok, korang rajin2 la buat tag nie.. tak buat pun takpe, i tak kisah.. huhu...

~brb~

7 comments:

amie said...

dear,,
how lak kalo i pena buat?
huhuhuhu..
u nak i buat lagi ke nak i buat baru untuk u aja??
kekekek..
nyway thnks tag..
ingat eh kat i eben ramai je yang dlm blog nih..
epi untuk tahu i kene tag ngan u jugak..
hikk :))

fie92 said...

haha.. dah pernah buat ke? agaknya kt blog u la i pena nmpk tag nie.. eh, toksah la, menyusahkan awk je.. mesti lah ingat, u je yang selalu komen i, if i tag orang yang tak pena komen i, nanti apa pula dorang fikir, kan? hehe..

amie said...

kekekkee..
ok then..
u ley tgk jawapan tu sume lek kat blog i keh..
lallala..
hahaha tau tape..
iskkk..

fie92 said...

dah tengok pun tadi..
pndai ckp i jiwang, u lagi jiwang.. haha.. :p

nadhirah said...

fie!
hahaha~~
mane tawu kte prefct ny??keh8

btw,thx wat tag ny.
nanty boleh tag fie lagi.wakaka~~

aleen adela akoo ^_* said...

cet!bani sungguh hencek punye blog neh mengetag diriku yg somel lg tegas tatkala berkate2.hu3
ok..i'l do it..but not 2day!
arini byk koje.i'll do it later keyh. ;)

amie said...

hahhhaa..
u lagi jiwang kannn..
tanak ngaku lak..